Fomentar la Lectura amb My Little Book Box

Caja fomentar la lectura de boolino

Ja sabeu que des del bloc intentem sempre fomentar la lectura, per aixĂ² avui no us recomanem un llibre, sinĂ³ una caixa. SĂ­, sĂ­, una caixa. La caixa de foment de la lectura de Boolino. Dins la caixa hi trobareu:
  • Un llibre, sempre molt ben seleccionat.
  • Una guia de lectura per als pares, i aixĂ­ poder treure el mĂ xim partit del llibre.
  • 3 activitats i/o manualitats, amb tot el material necessari per fer-les.

Caja fomentar la lectura de boolino

 Por què ens agraden aquestes caixes?

  • Tots els llibres oferts sĂ³n molt recomanables, la selecciĂ³ Ă©s molt bona, o sigui que Ă©s difĂ­cil no encertar-la.
  • Sempre hi ha la referència d'edat a la qual va dirigida la caixa. Tant el llibre com les activitats i manualitats estan dissenyades especĂ­ficament per una edat (o rang d'edats) concret. AixĂ­ tenim la certesa que serĂ  adequat pel nostre fill o filla.
  • La guia Ă©s Ăºnica per cada caixa, especĂ­fica para cada llibre. De manera que ens aporta un material i una informaciĂ³ de molt valor sobre com treballar el llibre en casa. Des de com llegir-lo fins a jocs que es poden fer abans, durant i desprĂ©s de la lectura. 
  • Ens arriba a casa, amb la comoditat que aixĂ² suposa, perĂ² a mĂ©s, la il·lusiĂ³ que fa als nens rebre una cosa tan especial.
  • Les activitats i manualitats proposades estan molt bĂ© (sĂ³n bastant fĂ cils perĂ² "resultones") i la caixa porta tot el material necessari per fer-les.
Caja fomentar la lectura de boolino
Exemples de jocs, activitats i manualitats que pots trobar a les caixes My Little Book Box de Boolino

Por què fomenten la lectura aquestes caixes?
  • Les caixes ofereixen experiències de lectura compartida entre pares i fills, convertint aquest temps al voltant d'un llibre en una diversiĂ³ i un plaer. El fet que es tracti de temps de qualitat compartit fa que els nens desenvolupin vincles cap a la lectura i aixĂ² els convertirĂ  en lectors per a tota la vida.
  • En inscriure's, els nens i nenes reben la seva caixa de manera regular i aixĂ­ s'engega el seu plan lector personalitzat, amb el qual cada mes, reben un llibre i continguts addicionals adequats a la seva edat i nivell lector.
  • Si volem crear lectors per a tota la vida, cal començar des de les etapes inicials de la infĂ ncia. NomĂ©s aixĂ­ els ajudarem a desenvolupar la seva competència lectora, bĂ sica per garantir el seu èxit escolar.
  • La lectura en famĂ­lia tambĂ© Ă©s rellevant perquè els nens aprenen per imitaciĂ³, aixĂ­ que si veuen als pares jugant i compromesos amb la lectura, passant una estona junts llegint, el seu interès per ella creixerĂ  i es convertirĂ  una activitat mĂ©s del seu temps d'oci.
  • Els llibres i materials addicionals estan meticulosament escollits per cada edat, perquè siguin  motivadors i "enganxin" als nens i nenes.

Com funciona?

Hi ha diverses modalitats de subscripciĂ³. Fins i tot pots agafar una sola caixa per provar o regalar, perĂ² en aquest cas, surt car. 

La millor opciĂ³ i amb un preu raonable Ă©s la subscripciĂ³ per tres mesos. Jo et recomano aquesta opciĂ³. SĂ³n tres caixes a un preu de 18,90€ la caixa (despeses d'enviament incloses). Si calcules el que val un llibre d'aquest tipus (entre 13-15€), el material per les manualitats i les despeses d'enviament, el preu Ă©s molt raonable.

El millor de tot Ă©s que sempre tens la possibilitat d'escollir la caixa que vols i pots "pausar" la subscripciĂ³ si un mes no t'agraden les caixes ofertes.

A més ara pots beneficiar-te d'un 5% DE DESCOMPTE si accedeixes des d'aquí, des dels banners del bloc (a la dreta i aquí abaix) o utilitzes el codi promocional clubpequeslecto . I sí encara no estas convençut, si et subscrius abans de l'1 de Juny, entres en el SORTEIG d'un iPad mini!!!

http://www.boolinobookbox.es/tienda/?promo=clubpequeslecto&utm_source=clubpequeslecto&utm_medium=blog

Cap comentari