Petits!Grans!Llibres!

"Llegir, pensar, sentir....i emocionar-se"

Avui no us porto un llibre...us en porto molts...més de 2.000 llibres en 5 llengües diferents, marató de contes cada 30 minuts i més de 40 activitats i concerts pensats per tota la família.


Podeu trobar tot això, i molt més, del 14 al 19 d'octubre al Museu Monestir de Sant Cugat del Vallès.Petits!Grans!Llibres! és el 5è Festival Cultural de la Infància creat i organitzat per l'Institut de la Infància amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.Durant tot el cap de setmana, l'extensa programació familiar ens farà viure experiències i emocions que estimulen i potencien els vincles entre pares i fills mitjançant els llibres. De la mà de la literatura, la música i l'art, els adults podran acostar-se a l'univers dels infants i viceversa. 
És un esdeveniment únic per la seva creativitat, innovació i qualitat de continguts, on els llibres surten de les estanteries per anar a buscar el públic i oferir-li l'oportunitat de dialogar i reflexionar.


Tot això tindrà lloc en el claustre del Monestir de Sant Cugat, on un equip d'arquitectes ha creat un espai màgic, "El Bosc del Llibres", que convida als visitants a sentir-se com a dins d'un conte. Un escenari incomparable on relaxar-se i gaudir del plaer de la lectura.
Aquí podeu trobar el programa complet d'activitats familiars que es faran el cap de setmana, veureu que hi ha concerts, tallers, titelles, conta-contes,... A més entre activitats hi haurà música de fons en directe i diferents personatges literaris es passejaran pel tot el claustre explicant contes en petits grups.Us deixo una mica d'informació pràctica:
Horari obertura: Dissabte 18 i diumenge 19 d'octubre d'11 a 19h, no tanca al migdia.On: Al Museu Monestir de Sant Cugat, clica aquí per arribar.Preus:
  • 
Adult/nen: 7€

  • Familía 4 integrants: 24€

  • Familía nombrosa: 24€
  • 
Infant de 0-3 anys: gratuït

  • Socis del Club Super3: gratuït
Venda d'entrades:

  • Anticipades amb un 10% de descompte a Petit BCN
  • A les taquilles del Festival el mateix dia.
Més informació a: http://www.institutdelainfancia.org

Cap comentari