Fomentar la Lectura amb My Little Book Box

Caja fomentar la lectura de boolino

Ja sabeu que des del bloc intentem sempre fomentar la lectura, per això avui no us recomanem un llibre, sinó una caixa. Sí, sí, una caixa. La caixa de foment de la lectura de Boolino. Dins la caixa hi trobareu:
 • Un llibre, sempre molt ben seleccionat.
 • Una guia de lectura per als pares, i així poder treure el màxim partit del llibre.
 • 3 activitats i/o manualitats, amb tot el material necessari per fer-les.

Caja fomentar la lectura de boolino

 Por què ens agraden aquestes caixes?

 • Tots els llibres oferts són molt recomanables, la selecció és molt bona, o sigui que és difícil no encertar-la.
 • Sempre hi ha la referència d'edat a la qual va dirigida la caixa. Tant el llibre com les activitats i manualitats estan dissenyades específicament per una edat (o rang d'edats) concret. Així tenim la certesa que serà adequat pel nostre fill o filla.
 • La guia és única per cada caixa, específica para cada llibre. De manera que ens aporta un material i una informació de molt valor sobre com treballar el llibre en casa. Des de com llegir-lo fins a jocs que es poden fer abans, durant i després de la lectura. 
 • Ens arriba a casa, amb la comoditat que això suposa, però a més, la il·lusió que fa als nens rebre una cosa tan especial.
 • Les activitats i manualitats proposades estan molt bé (són bastant fàcils però "resultones") i la caixa porta tot el material necessari per fer-les.
Caja fomentar la lectura de boolino
Exemples de jocs, activitats i manualitats que pots trobar a les caixes My Little Book Box de Boolino

Por què fomenten la lectura aquestes caixes?
 • Les caixes ofereixen experiències de lectura compartida entre pares i fills, convertint aquest temps al voltant d'un llibre en una diversió i un plaer. El fet que es tracti de temps de qualitat compartit fa que els nens desenvolupin vincles cap a la lectura i això els convertirà en lectors per a tota la vida.
 • En inscriure's, els nens i nenes reben la seva caixa de manera regular i així s'engega el seu plan lector personalitzat, amb el qual cada mes, reben un llibre i continguts addicionals adequats a la seva edat i nivell lector.
 • Si volem crear lectors per a tota la vida, cal començar des de les etapes inicials de la infància. Només així els ajudarem a desenvolupar la seva competència lectora, bàsica per garantir el seu èxit escolar.
 • La lectura en família també és rellevant perquè els nens aprenen per imitació, així que si veuen als pares jugant i compromesos amb la lectura, passant una estona junts llegint, el seu interès per ella creixerà i es convertirà una activitat més del seu temps d'oci.
 • Els llibres i materials addicionals estan meticulosament escollits per cada edat, perquè siguin  motivadors i "enganxin" als nens i nenes.

Com funciona?

Hi ha diverses modalitats de subscripció. Fins i tot pots agafar una sola caixa per provar o regalar, però en aquest cas, surt car. 

La millor opció i amb un preu raonable és la subscripció per tres mesos. Jo et recomano aquesta opció. Són tres caixes a un preu de 18,90€ la caixa (despeses d'enviament incloses). Si calcules el que val un llibre d'aquest tipus (entre 13-15€), el material per les manualitats i les despeses d'enviament, el preu és molt raonable.

El millor de tot és que sempre tens la possibilitat d'escollir la caixa que vols i pots "pausar" la subscripció si un mes no t'agraden les caixes ofertes.

A més ara pots beneficiar-te d'un 5% DE DESCOMPTE si accedeixes des d'aquí, des dels banners del bloc (a la dreta i aquí abaix) o utilitzes el codi promocional clubpequeslecto . I sí encara no estas convençut, si et subscrius abans de l'1 de Juny, entres en el SORTEIG d'un iPad mini!!!

http://www.boolinobookbox.es/tienda/?promo=clubpequeslecto&utm_source=clubpequeslecto&utm_medium=blog

Cap comentari