Fem teatre (II)!

Avui estem d'enhorabona! Per una banda ha nevat, feia molts dies que petits i grans ho esperàvem amb ànsia. Així que per fi hem pogut fer un ninot de neu com cal, perseguir-nos per tirar-nos boles,.... riure de valent i passar-ho d'allò més bé. 


Però, a més a més, avui estrenem bloc nou! Bé, és bàsicament el mateix, hem canviat el disseny i l'hem organitzat més bé. A partir d'ara a la pestanya Llibres Recomanats podreu trobar un llistat de tots els llibres que passin pel bloc. El mateix per les Manualitats & DIY, on hi haurà una recopilació de totes les manualitats i DIY's que anem fent. Us invitem a fer-hi una volteta! Esperem que us agradin els canvis.

Per celebrar tot plegat, us portem la segona part del Fem teatre!

Ja sabeu que vam estar llegint el llibre "Els tres bandits" i ens va encantar. Així que vam fer un teatre d'ombres per representar la història. La veritat és que ha estat tot un èxit, els nens demanen de jugar-hi cada dia i ens ho passem molt bé, mentre uns fan les ombres amb les titelles, els altres expliquen la història i després ens anem canviant...

Us deixem un petit muntatge que hem fet. En aquest cas, els nens explicaven la història (a la seva manera, ja ho veureu!) i jo feia les ombres. Si us costa entendre les veus, podeu posar els subtítols.    

Shhhh.... que comença la funció!


Cap comentari